Binnen de vereniging kun je verschillende opleidingen volgen, die gegeven worden door enthousiaste 2* instructeurs die je alle fijne kneepjes van het duiken kunnen leren. Wij werken in kleine groepjes zodat de begeleidende instructeurs alle aandacht aan de leerlingen kunnen schenken.

Dit alles gebeurt binnen onze familie vereniging, de opleidingen worden afgesloten met een wereldwijd erkend brevet zodat je overal kunt duiken. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Onderwater Sport Bond, de NOB die al sinds 1962 de belangen behartigd van duikend Nederland.

Ook is de vereniging in bezit van duikmaterialen waar je tijdens de opleiding gebruik van mag maken zoals jackets, automaten en persluchtflessen. Zelfs het vullen van de flessen gaat in eigen beheer, de vereniging is in bezit van een persluchtcompressor.

Heb je al een opleiding gevolgd, bv. op vakantie en wil je toch meer ervaring en/of een vervolg opleiding doen dan kan dit natuurlijk ook bij ons.

Verder is het ook mogelijk om een specialisatie te volgen zoals: Decompressieduiken, Droogpakduiken, IJsduiken, Zoeken en bergen, Nitrox duiken enz.

Voor jongeren vanaf 12 jaar verzorgen wij de Scubadoe opleiding. Op speelse wijze worden alle technieken van het snorkelen en perslucht duiken in het zwembad aangeleerd. Na het behalen van het Scubadoe brevet kunnen ze op de leeftijd van 14 jaar doorgaan voor hun 1* brevet.

 

 

 

Opleidingen

 

Binnen de vereniging kun je verschillende opleidingen volgen, die gegeven worden door enthousiast 2* instructeurs de je alle fijne kneepjes van het duiken kunnen leren.

Wij werken in kleine groepjes zodat de begeleidende instructeurs alle aandacht aan

de leerlingen kunnen schenken.

Dit alles gebeurt binnen onze familie vereniging, de opleidingen worden afgesloten met een wereldwijd erkend brevet zodat je overal kunt duiken.

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Onderwater Bond , de NOB die al sinds 1962 de belangen behartigd van duikend Nederland.

Ook is de verenigen in bezit van duikmaterialen waar je tijdens de opleiding gebruik van mag maken zoals jackets, automaten en persluchtflessen. Zelf het vullen van de flessen gaat in eigen beheer, de vereniging is in bezit van een persluchtcompressor.

Heb je al een opleiding gevolgd, bv. op vakantie en wil je toch meer ervaring en/of een vervolg opleiding doen dan kan dit natuurlijk ook bij ons.

Verder is het ook mogelijk om een specialisatie te volgen zoals: decompressieduiken , droogpakduiken ,IJsduiken, zoeken en bergen, nitrox duiken enz.

Voor jongeren vanaf 12 jaar verzorgen wij de Scubadoe opleiding.

Op spelende wijze worden alle technieken van het snorkelen en perslucht duiken in

het zwembad aangeleerd. Na het behalen van het Scubadoe brevet kunnen ze op de leeftijd van 14 jaar door gaan voor hun 1* brevet.

 

 

Aanmelden

Onthoud mij